Fusta i Terra

Funció
Em dic Joan Lacruz i em dedico al FENG SHUI i a la METAFÍSICA XINESA.

QUÈ ÉS EL FENG SHUI?

El Feng Shui és la tècnica que ens explica con és el lloc on vivim per tal de poder adaptar-nos i gaudir-lo en pau, salut i prosperitat.
Amb les seues tècniques podem arribar a trobar l'equilibri necessari al nostre entorn. Podem idear i introduir canvis, a casa nostra, amb la finalitat de millorar la nostra salut i benestar. Podem arribar a pal·liar els efectes que produeix un excés o un estancament de l'energia.
Val a dir què, el Feng Shui no ofereix remeis per a tots els mals de la humanitat. Deu ser entès com un més dels varis sistemes existents en la filosofia i Metafísica xinesa.
No obstant, si seguim i apliquem els seus conceptes i recomanacions de forma precisa, farà que la nostra vida millori i canviï de rumb.

QUAN ÉS RECOMANABLE FER-SE UN ESTUDI?
Quan sense cap motiu aparent comencem a notar situacions i canvis en la nostra vida no desitjats. Problemes a la feina, de salut, de relacions, econòmics... tot allò que comença a funcionar malament sense cap causa justificada... i que podem atribuir a la casa on vivim...
També és recomanable fer-ho quan volem llogar o comprar un local per un negoci, llogar o comprar-nos una casa o un pis... Quan volem fer obres, pintar, fer canvis o moure mobles...

EN QUÈ CONSISTEIX UN ESTUDI?
Cal visitar el lloc una primera vegada per conèixer-lo per dins i per fora i per mesurar la seua orientació respecte al Nord Magnètic de la Terra. En aquesta visita ja es pot fer una primera valoració general.
En una segona visita s'explica detalladament què cal fer i com cal fer-ho. Aquesta explicació a més, es lliura per escrit en forma de dossier.
Quan s'han fet tots els canvis recomanats, comença el seguiment per valorar els efectes amb el pas del temps.
Aquest seguiment te una durada mínima d'un any. És molt important fer aquest seguiment si volem entendre l'arrel dels nostres problemes i trobar una bona solució.

Camí del Sot, 2 - 08472 Campins - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 667 438 514
Lloc web: http://www.fustaiterra.com
Correu electrònic: fustaiterra@fustaiterra.com
Darrera actualització: 02.02.2015 | 13:21