Entitats i associacions

 • Jo puc! Plataforma Cívica de Campins "Jo Puc!".
 • Assemblea.cat ANC Campins per la independència

  La nostre finalitat és aconseguir la República Catalana Independent, amb els valors de democràcia, justícia social i llibertat mitjançant xerrades, dinars populars, mobilització ciutadana, ...; per aconseguir el suport social per la Independència explicant els seus beneficis.

 • Imatge de La Mostela

  La nostra finalitat és editar una revista on s’hi publiquin fets ocorreguts a Campins, així com altres temes d'interès general i opinions dels redactors.

 • Associació Cultural Associació Cultural Els Forns

  L’Associació cultural Els Forns és una associació sense ànim de lucre els fins de la qual són fomentar les activitats culturals i de lleure a Campins per potenciar el contacte social entre els campinencs a través d’un ampli ventall d’activitats on cadascú pugui trobar diverses opcions de participació.

  Per aconseguir aquest objectiu, l’Associació organitza tallers d’escriptura, sessions de coaching, curset de sardanes, cuina de tardor en viu, tertúlies literàries amb autors, sortides al teatre i a exposicions, col.laboració i participació amb entitats, etc.

 • Joves de Campins Associació de Joves de Campins

  Els Joves de Campins som una associació formalitzada l’any 2014, formada per joves del poble i rodalies que han crescut a Campins. Neix amb la intenció de crear un nucli organitzat de joves des d’on poder enriquir el poble de Campins especialment en els seus àmbits socials i culturals.

 • Penya Barcelonista Penya Barcelonista de Campins

  El fet de tenir una Penya en un poble no massa gran com és Campins, és molt important i no ha estat gens fàcil.

  La Penya te com a objectiu portar els valors del Barça al nostre poble, compromís amb el país, potenciar els valors, el joc net, etc.

  També volem fer créixer el sentiment de Barcelonisme al nostre poble, que la gent es senti orgullosa de ser soci/a de la Penya Barcelonista de Campins.

Darrera actualització: 28.09.2015 | 13:16
Darrera actualització: 28.09.2015 | 13:16