Alcaldia

Benvinguda de l’Alcaldessa

Benvingudes totes les persones que accediu a la web de l’ajuntament de Campins, portal que pretén ser una eina per a l’apropament franc i obert a la ciutadania.

Com a ajuntament de base republicana, el nostre compromís és el de governar de forma diàfana i participativa, situant la ciutadania de forma prioritària com a premissa d’una administració local transparent i ètica que acosti i comparteixi la informació i les decisions als ciutadans i les ciutadanes.

Caminarem de bracet amb les entitats, amb les persones nadiues i les nouvingudes, amb gent de tendència conservadora o progressista. La nostra vocació és aglutinar tothom que estimi Catalunya i estimi Campins, sense raons absolutes i que tothom que visqui al nostre municipi se’n senti satisfet i amb desig de fer-lo créixer abastament i que neixin nous projectes per treballar amb il·lusió.

Estem a l’ajuntament, regidores i regidors per fer-ho possible, participeu de forma activa, feu-nos arribar neguits i crítiques, plegats ho farem possible.

 Maria Inmaculada Font i Micola

Alcaldessa