Empreses i Comerços

Estudi Puche

Funció

L’univers que ens envolta sovint mereix de certs retocs, algunes vegades necessita explicar-se i que l’expliquin, d’altres només que en facin un motiu. 

Estudi Puche és una plataforma expressiva, un indret on es porten a cap projectes diversos, des de la il·lustració gràfica a la més científica, des del món de la imatge al de les paraules o l’auditiu, des de produccions radiofòniques a produccions museogràfiques i musicals. Objectiu? Expressar aquest univers que ens envolta. Sigui quin sigui el seu format.

Sóm especialistes en:

Disseny gràfic

Infografia

Publicacions de divulgació

Maquetació

Il·lustració científica

Cursos de dibuix

C/ Rajoleria num. 3 – 08472 Campins – Barcelona (Catalunya)

Telèfon: 93 847 52 70

Lloc web: http://www.estudipuche.com

Correu electrònic: carles@estudipuche.com

Fusta i Terra

Funció

Em dic Joan Lacruz i em dedico al FENG SHUI i a la METAFÍSICA XINESA.

QUÈ ÉS EL FENG SHUI?

El Feng Shui és la tècnica que ens explica con és el lloc on vivim per tal de poder adaptar-nos i gaudir-lo en pau, salut i prosperitat.

Amb les seues tècniques podem arribar a trobar l’equilibri necessari al nostre entorn. Podem idear i introduir canvis, a casa nostra, amb la finalitat de millorar la nostra salut i benestar. Podem arribar a pal·liar els efectes que produeix un excés o un estancament de l’energia.

Val a dir què, el Feng Shui no ofereix remeis per a tots els mals de la humanitat. Deu ser entès com un més dels varis sistemes existents en la filosofia i Metafísica xinesa.

No obstant, si seguim i apliquem els seus conceptes i recomanacions de forma precisa, farà que la nostra vida millori i canviï de rumb.

QUAN ÉS RECOMANABLE FER-SE UN ESTUDI?

Quan sense cap motiu aparent comencem a notar situacions i canvis en la nostra vida no desitjats. Problemes a la feina, de salut, de relacions, econòmics… tot allò que comença a funcionar malament sense cap causa justificada… i que podem atribuir a la casa on vivim…

També és recomanable fer-ho quan volem llogar o comprar un local per un negoci, llogar o comprar-nos una casa o un pis… Quan volem fer obres, pintar, fer canvis o moure mobles…

EN QUÈ CONSISTEIX UN ESTUDI?

Cal visitar el lloc una primera vegada per conèixer-lo per dins i per fora i per mesurar la seua orientació respecte al Nord Magnètic de la Terra. En aquesta visita ja es pot fer una primera valoració general.

En una segona visita s’explica detalladament què cal fer i com cal fer-ho. Aquesta explicació a més, es lliura per escrit en forma de dossier.

Quan s’han fet tots els canvis recomanats, comença el seguiment per valorar els efectes amb el pas del temps.

Aquest seguiment te una durada mínima d’un any. És molt important fer aquest seguiment si volem entendre l’arrel dels nostres problemes i trobar una bona solució.

Camí del Sot, 2 – 08472 Campins – Barcelona (Catalunya)

Telèfon: 667 438 514

Lloc web: http://www.fustaiterra.com

Correu electrònic: fustaiterra@fustaiterra.com

Guies del Montseny

Funció

Guies del Montseny és una entitat privada fundada l’any i que té la seu a Campins (Valles Oriental).

Ens dediquem al guiatge excursionista i a la cerca cartogràfica.

Dins l’àmbit excursionista, realitzem excursions quinzenals durant tot l’any. Les nostres sortides van dirigides al gran públic, tenen graus de difilcutat i de duresa diversos i les realitzem principalment per tot el territori català.

Totes les nostres excursions segueixen la mateixa filosofia de caminar per a conèixer racons i rutes poc divulgats o freqüentats.

També intervenim en el terreny de la divulgació excursionista. Hem publicat diversos opuscles, guies excursionistes, mapes i reculls d’itineraris locals per a diferents poblacions.

Podeu obtenir més informació de les nostres activitats trucant al telèfon 938475226 o bé consultant el nostre lloc web.

c/ Turó, 4 – 08472 Campins – Barcelona (Catalunya)

Telèfon: 938475226

Lloc web: http://www.guiesdelmontseny.com

Correu electrònic: guiesdelmontseny@campins.org

Jardiners.cat

Funció

Servei de jardineria en general.

Ens podeu demanar pressupost, sense compromís.

Pregunteu per en Toni.

Camí del Sot, 3 – 08472 Campins – Barcelona (Catalunya)

Telèfon: 659 55 70 48

Lloc web: http://www.jardiners.cat

Correu electrònic: info@jardiners.cat

Facebook