Agermanaments

Saint Guilhem Le Desert

AGERMANAMENT CAMPINS SAINT GUILHEM LE DESERT

La iniciativa d’un agermanament és una bona noticia per Campins. Agermanament significa sortir a l’encontre de l’altre i compartir el que som i tenim en una trobada festiva entre dos pobles que els uneix la memòria d’un home, Sant Guillem que ha marcat la història del poble. Ell i tot el que representa és qui ens agermana amb Saint Guilhem Le Desert al Llenguadoc, des d’aquestes primeres jornades d’agermanament, és bo que hi participem tots amb il·lusió en aquest acte històric pel nostre poble. Que Sant Guillem ens acompanyi!

Mn. Andreu

Aquestes jornades són l’inici d’una relació amb el poble de Saint-Guilhem-Le-Desert . Com ja sabeu compartim el patró i aquesta ha estat la raó per apropar-nos i proposar aquest agermanament.

Es el nostre ferm desig que tots i totes, d’una manera o un altre, puguem participar. Aquest fet ens ha d’ajudar a cohesionar-nos com poble, a reafirmar la nostra identitat, a trobar els elements que ens uneixen més que les diferències que ens separen. Perquè aquest agermanament és de tot el poble de Campins i així ho hem de sentir.

Fabián González Olivera
Regidor de Cultura

Organitza : Ajuntament de Campins i Mairie-de-Saint-Guilhem-Le-Desert
Col·labora : Parròquia de Sant Joan de Campins i Comissió de Festes de Campins
(Jordi Zaragoza Puig, arxiu Can Dama)

La Gruta de Clamouse

LLoc web oficial de La Gruta de Clamouse

Saint Guilhem le Desert

Tríptic Jornades

Tríptic de les Jornades D’Agermanament

0202150149_triptic-agermanament