Associació de Joves de Campins

Els Joves de Campins som una associació formalitzada l’any 2014, formada per joves del poble i rodalies que han crescut a Campins. Neix amb la intenció de crear un nucli organitzat de joves des d’on poder enriquir el poble de Campins especialment en els seus àmbits socials i culturals.

Els Joves de Campins venim del món de la música, de la dansa, de l’esport, dels audiovisuals i la producció i volem aportar totes aquestes propostes al poble d’on pertanyem i que tant estimem.

Creiem que Campins té molt potencial pel que fa la seva localització i entorn, el nostre objectiu és dinamitzar les activitats i serveis socials i culturals que s’hi poden realitzar. Segons el nostre punt de vista, com a joves, creiem que el poble ha patit una manca important d’aquest tipus d’activitats, unes activitats que donen vida al poble, que fomenten les relacions socials i el nivell cultural, aspectes importants i, segons la nostra opinió, imprescindibles, en el nostre poble tant petit.

Entre les activitats que organització l’associació destaquem:

– Organització i realització de festes al poble

– Ofereix activitats i tallers dins del poble de Campins per a nens, joves i adults relacionats amb l’art, l’esport i el benestar. Fomenta la vida social i el dinamisme del poble.

– S’encarrega del servei de bar en algunes festivitats puntuals del poble.

– Organitza parada de venta de roses per la diada de Sant Jordi

Podeu trobar més informació visitant la pàgina de facebook.
Nom de contacte: Isabel Pla
Lloc web: https://www.facebook.com/jovesdecampins?fref=photo
Correu electrònic: jovesdecampins@gmail.com
Correu electrònic: isabel.pte@gmail.com