Eleccions al Parlament – mesures sanitàries

📌 El diumenge 14 de febrer se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya, per a les quals s’han pres mesures extraordinàries de seguretat per evitar els contagis de Covid-19.

‼️ Us informem de les mesures de seguretat que es prendran per minimitzar els riscos i que els comicis es puguin desenvolupar amb normalitat.

🏫 El col·legi electoral de Campins el trobareu a la Plaça de la Vila, 6 (Casal de Cultura)

🟢 Hi haurà un circuit d’entrada i un de sortida al col·legi, ben senyalitzat i la cua per votar es farà per ordre d’arribada fora del col·legi i s’entrarà dins del col·legi d’un/a en un/a, sense acompanyants.

♿ Les persones amb mobilitat reduïda tindran preferència en l’ordre de la cua per garantir que poden entrar i sortir per la rampa situada a la porta d’entrada al col·legi i podran entrar amb un/a acompanyant sempre que la situació ho requereixi.

⛔ Queden totalment prohibides les reunions o trobades dins i fora del col·legi electoral.

✅ Es recomana anar a votar segons una distribució de franges d’acord amb la situació sanitària personal. S’apel·la al sentit comú, a la bona voluntat i a la responsabilitat de cadascú per fer-ne seguiment en benefici de la seguretat sanitària general.

La distribució dels votants per franges és la següent:

☑️ 09.00h a 12.00h: els col·lectius de risc.
☑️ 12.00h a 19.00h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.
☑️ 19.00h a 20.00h: els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos.

🗳️ Per poder fer un vot segur, es recomana portar el vot preparat de casa. En cas de no portar-lo trobareu dins del col·legi tot el necessari per preparar el vostre vot, seguint la normativa de salut indicada:

✅ ús de guants per agafar les paperetes
✅ ús de gel hidroalcohòlic

Recordem que és obligatori

😷 Ús de mascareta, preferentment les FFP2
🤲🏼 Ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada del col·legi
👥 Respectar la distància mínim 1,5 metres

❌ Durant tota la jornada electoral trobareu al col·legi electoral, responsables sanitàries que garantiran el bon procediment per fer unes eleccions amb seguretat, higiene i responsabilitat. ❌

⚠️ Correus informa que el repartiment de paperetes electorals es farà durant el matí de divendres 12 de febrer de 2021 ⚠️